logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Zondag 15 september 2019 officiële UVVA Kick-Off

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Algemeen  / Zondag 15 september 2019 officiële UVVA Kick-Off

Zondag 15 september 2019 officiële UVVA Kick-Off

Voor het 6de jaar op rij gaat de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie (UVVA) van start met het nieuwe voetbalseizoen.
De UVVA is er voor alle voetbalsters, maar richt zich wel met name op extra gemotiveerde speelsters die juist de behoefte hebben om meer trainingsuren te maken in een prestatieve leeromgeving. Daarnaast maken speelsters kans om door de UVVA te worden uitgenodigd voor het spelen van wedstrijden en toernooien.

Op zondag 15 september is de officiële UVVA Kick-Off 2019-2020 bij COV DESTO in Utrecht voor de speelsters die zich hebben aangemeld. Tijdens deze dag zullen o.a. de toekomstplannen van de UVVA worden gepresenteerd.

Een nieuw seizoen met een nieuw tenue. Deze zomer heeft de UVVA een sponsorovereenkomst gesloten waardoor UVVA-speelsters de komende 3 jaar gaan spelen in een heel bekend kledingmerk. Op de Kick-Off zal het nieuwe tenue worden gepresenteerd en zullen de speelsters vervolgens hun eigen tenue in ontvangst nemen.

De UVVA-speelsters die normaal gesproken op het complex van VV Eldenia in Arnhem trainen, zijn eveneens aanwezig op de Kick-Off in Utrecht. Ook zij zullen met ingang van het nieuwe seizoen trainen in het nieuwe UVVA-tenue.

De dag heeft een feestelijk tintje. Zo zal er een fotograaf aanwezig zijn om portretfoto’s en actiefoto’s te maken. Na afloop van de
presentatie gaan de speelsters op de foto en zal worden gestart met de eerste training! Ook zullen er filmopnames worden gemaakt voor de nieuwe UVVA promotiefilm.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.