logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Tara Olij – Van zilver naar goud

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Tara Olij – Van zilver naar goud

Tara Olij – Van zilver naar goud

Yesss, het is weer zondag! En dus op de fiets in mijn toffe UVVA outfit op weg naar DESTO waar de UVVA training is. Dit is het eerste blok dat ik mee doe en ik vind het hartstikke leuk. Ik heet Tara Olij, ik ben 12 jaar en ik zit inmiddels 4 jaar op voetbal bij DESTO en speel nu in de MO13-2 als laatste man of als spits 😉. Omdat ik blessures heb gehad kon ik niet eerder bij UVVA gaan trainen. Maar nu ben ik lekker blessurevrij en dus kan ik weer volop voetballen. Ik vind het erg leuk om bij UVVA te trainen en ik heb echt het gevoel dat ik erg veel van leer. Dat is ook de reden waarom ik me heb aangemeld. Wat ik afgelopen weken aan het ontwikkelen bij UVVA is mijn techniek, het verbeteren van mijn spelinzicht en het goed voetballen wanneer er weinig ruimte is. Wat ik fijn vind is dat de trainers ons serieus nemen en dat ze echt iets in ons zien. Het niveau van de training is dan ook erg hoog. Je wordt ingedeeld met andere meiden die net zo goed zijn als jezelf. De partijtjes zijn erg leuk en ook de oefeningen waarbij je echt overal op moet letten en dus goed moet nadenken.

Ik vind het tof dat UVVA aan het nadenken is om een eigen team te vormen en daarmee mee te gaan doen aan de competitie. Natuurlijk hoop ik dat ik daar ook aan mee mag doen. Komende periode hoop ik nog behendiger aan de bal te worden en beter te kunnen inschatten wanneer ik moet instappen als laatste man. Ik had me eigenlijk opgegeven om maar 1 blok mee te doen, maar we hebben het pakket omgezet naar trainingen voor het hele seizoen. Vooral omdat ik het heel erg leuk vind en ik er super veel van leer. Ik kijk dus al weer uit naar de volgende training.

Groetjes,

Tara

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.