logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Hans Sanders – 100% “regelneef”

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Hans Sanders – 100% “regelneef”

Hans Sanders – 100% “regelneef”

Mijn naam is Hans Sanders en ben al 4 jaar één van de trainers van de UVVA. Zo’n 10 jaar geleden gingen mijn 2 dochters voetballen bij COV DESTO, waar wij nu elke zondag met de UVVA trainen, en ik ging mee als ouder naar de trainingen en wedstrijden. Toen ik zag hoe mijn oudste dochter getraind werd dacht ik : dit kan beter, en ben de trainer gaan helpen. Na 2 maanden is die trainer gestopt en stond toen zelf alleen voor de groep. Het seizoen daarna werd ik ook gevraagd als trainer van mijn jongste dochter die in een gemengd team ging voetballen. Met zelfstudie en cursussen ben ik nu al 10 jaar trainer van meisjes/vrouwen teams en was tot voor kort assistent-trainer van VV Eldenia Vrouwen in de Topklasse. John kende ik al een tijdje via de KNVB toen hij mij 4 jaar geleden vroeg of ik trainer wilde worden bij de UVVA. Dit heb ik natuurlijk aangenomen omdat ik trainen en het individueel beter maken van speelsters leuk en een uitdaging vind.

Vanaf dit seizoen heb ik de taak om alles op- en rond en het veld te coördineren zodat onze kwaliteit nog hoger wordt en de trainers zich alleen hoeven te richten op de trainingen en de speelsters. Wat mij betreft gaan wij nog heel lang door met de activiteiten van de UVVA en blijven wij ons door ontwikkelen in het beter maken van “onze” speelsters. Ik ga in ieder geval elke zondag met heel veel plezier naar mijn trainersfamilie en de speelsters.

Groetjes, Hans

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.