logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Lore van Onsem – “zocht meer uitdaging!”

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Lore van Onsem – “zocht meer uitdaging!”

Lore van Onsem – “zocht meer uitdaging!”

“Hallo! Mijn naam is Lore Van Onsem, ik ben 14 jaar en kom uit België. Ik speel sinds dit seizoen bij SC ‘t Gooi uit Hilversum in het JO14-1M meiden team waarmee we in een jongens competitie spelen. Ik ben begonnen met voetballen toen ik 9 jaar was bij Victoria in Hilversum omdat ik het leuk vond om op school met de jongens mee te spelen en mijn broer Robbe al bij Victoria speelde.

Omdat ik beter wilde worden en meer uitdaging zocht, ben ik zelf op zoek gegaan via internet naar extra voetbaltrainingen of academies. Zo zag ik de UVVA voor het eerst en het leek me leuk om het eens uit te proberen. Ik heb mijn ouders gevraagd om naar de proeftrainingen te mogen gaan en na de eerste training waren we overtuigd dat dit was wat ik zocht. Wat me meteen opviel was de intensiteit van de trainingen die veel hoger was dan wat ik gewoon was tot dan. Vorig jaar waren het vooral de technische oefeningen van techniektrainer Jur waar ik veel van opstak en die me heel erg uitdaagde. Ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen om ook in een wedstrijd meer passeerbewegingen te durven uitproberen. Dit seizoen ligt de nadruk voor ons meer op positiespel, omschakeling, looplijnen in tijdens het aanvallen en verdedigen en iets minder op technische vaardigheden. Ook daar leer ik veel van omdat de trainers ons via de oefeningen en het stilleggen van het spel hele goede tips meegeven om betere beslissingen te maken op het veld tijdens een wedstrijd.

Elke trainer gebruikt elke oefening om ons iets bij te leren en is heel duidelijk in wat de opdracht is en hoe we die nog beter kunnen uitvoeren. Ik leg mezelf graag hoge eisen op en om daar nu in geholpen te worden door alle trainers die zo positief en toch veeleisend zijn is een grote reden waarom zondagochtend nu mijn favoriete moment van de week is. Ook het niveau van de andere meiden is wat mij zelf helpt om beter te worden. Als ik rond me kijk bij de UVVA zie ik allemaal meiden die heel gedreven zijn, willen bijleren en het ook leuk maken. Vele meiden staan verder dan ik ofwel op fysiek of technisch vlak en om me daar aan te kunnen meten elke week helpt mij om ook beter te worden. De leukste ervaring vorig jaar was met het selectie team deel te nemen aan het toernooi van de onder 19 in SC ‘t Zand en meteen de hoofdprijs te pakken.

Ik ben nu aan m’n tweede seizoen bij de UVVA bezig en kom elke week met heel veel zin omdat ik weet dat de trainers me zullen blijven uitdagen en beter maken elke week om te blijven groeien als speelster en te kijken hoever ik kan geraken.”

Groetjes,

Lore

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.