logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Danique van den Brink – op meerdere posities

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Danique van den Brink – op meerdere posities

Danique van den Brink – op meerdere posities

Ik ben Danique van den Brink. Ik ben 13 jaar en ik woon in Houten. Ik voetbal bij FC Delta Sports ’95 en daar voetbal ik vanaf 5 maart 2013, daar ben ik in een jongensteam begonnen en daarna heb ik altijd tegen jongens gevoetbald in een jongenscompetitie. Dit seizoen speel ik voor het eerst in een meisjescompetitie. Het team waar ik in voetbal is de M015-1, ik speel hoofdklasse. De speelsters in mijn team zijn een jaar ouder dan ik. Mijn positie in het veld is centrale middenvelder, maar eigenlijk kan ik overal voetballen.

Ik ben bij UVVA terechtgekomen door Marvin Eersteling. Hij is trainer bij UVVA, en op dat moment was hij ook technische coördinator bij FC Delta sports ’95. Ik ben begonnen bij UVVA in februari 2018 om mij fysiek en weerbaarder te maken en gewoon omdat ik graag voetbal. Na 2 proeftrainingen heb ik gekozen om mij bij UVVA aan te melden. Mijn verwachtingen voor de aankomende periode zijn dat ik leuke en goede trainingen krijg, waardoor ik nog beter kan worden. Ik wil graag profvoetbalster bij de Arsenal vrouwen worden.

Het nieuwe tenue vind ik fijner zitten en mooier dan het vorige tenue. Ik vind het leuk om te trainen bij UVVA, omdat ik graag voetbal en de andere speelsters ook komen om serieus te trainen en te voetballen. Van de trainingen vind ik het positiespel en techniek het allerleukste. Het positiespel vind ik het meest leerzaam, want dat heb je nodig op het veld. Ik heb iedere zondag wel weer heel veel zin om te voetballen!

Groetjes Danique

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.