logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Britt Stofmeel – Stap met plezier op de fiets

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Britt Stofmeel – Stap met plezier op de fiets

Britt Stofmeel – Stap met plezier op de fiets

Hoi, mijn naam is Britt Stofmeel en ik ben 16 jaar. Ik kwam bij de UVVA terecht aangezien ik opzoek was naar wat extra uitdaging. Toevallig kwam ik een oproep tegen van de UVVA over extra trainingen op zondag. Ik heb direct contact opgenomen. We spraken af dat ik die zondag erop zou aansluiten.De training vond ik echt super leuk. Toen wist ik dat dit was wat ik zocht. Van het één kwam het ander; ik werd gevraagd om in het team van de UVVA te komen en dan wedstrijden in de jongenscompetitie te spelen. Inmiddels speel ik als rechtsback in het team van de UVVA, de Jo17-M. Het is mijn eerste seizoen bij de UVVA en het bevalt mij erg goed. Ik heb het enorm naar mijn zin en merk dat ik elke keer weer stappen maak. Ik hoop dus dat er nog vele seizoenen bij mogen komen!

De trainingen zijn altijd goed verzorgd en je weet ook precies wat we van elkaar mogen verwachten. De oefeningen zijn nooit hetzelfde, er zit dus veel variatie in. De oefeningen hebben ook altijd een bepaald doel. Je wordt bij de UVVA erg uitgedaagd en het is erg leerzaam. Er wordt serieus getraind om zo het uiterste uit jezelf en elkaar te kunnen halen. Er wordt dus wel volle inzet verwacht! De trainers zijn heel aardig, ze leggen de oefeningen goed uit en zijn erg positief. dat vind ik erg fijn.

De sfeer onderling is ook erg goed, de meiden zijn allemaal super gezellig. Er wordt op hoog niveau gespeeld waardoor je extra uitgedaagd en gemotiveerd wordt om alles te geven, ook omdat we natuurlijk allemaal willen winnen. ik stap elke keer weer met veel plezier op de fiets om naar de training te gaan. Ik hoop (en verwacht) dat ik nog veel ga leren bij de UVVA en zo te kijken hoe hoog ik kan komen als voetbalster.

Groetjes,
Britt

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.