logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Indy Meerding – Trotse aanvoerder

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Indy Meerding – Trotse aanvoerder

Indy Meerding – Trotse aanvoerder

Mijn naam is Indy Meerding en ik ben 15 jaar. Op dit moment voetbal ik bij de UVVA in de (centrale) verdediging.

Voor dat ik bij de UVVA kwam heb ik eerst 5 jaar bij VV SEC gevoetbald en daarna 1 jaar bij SO Soest. In de afgelopen 7 jaar heb ik op veel verschillende posities gestaan. Ik begon als spits/rechtsbuiten, daarna speelde ik op het middenveld en nu sta ik in de achterste linie.

Toen ik bij SO Soest begon, mocht ik van mijn ouders nog wat extra trainingen volgen, naast de reguliere clubtrainingen. Ik had al van twee vriendinnen gehoord over de UVVA, dus heb ik me gelijk bij de UVVA Utrecht ingeschreven om op zondag te gaan trainen.

Op een gegeven moment in het seizoen hoorde ik dat de UVVA een voetbalteam wilde maken. En toen ik daarvoor gevraagd werd heb ik eigenlijk gelijk “ja” gezegd.

Nu voetbal ik ongeveer een half jaar bij UVV/UVVA MO17 in een JO16 competitie. Ik ben heel trots dat ik hier mag spelen en zelfs de aanvoerdersband mag dragen. Elke week kom ik met een glimlach naar de trainingen en wedstrijd, niet alleen door het voetbal maar ook door het team.

Toen ik nog niet op voetbal mocht wist ik al dat het mijn droom was om profvoetbalster te worden, en die droom leeft nog steeds. Elke week kom ik in kleine stapjes dichter bij mijn droom. Daarvoor moet ik nog wel hard blijven werken, maar dat heb ik er voor over!

Groetjes Indy

 

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.