logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Rowin Poelen – Geen moment getwijfeld

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Rowin Poelen – Geen moment getwijfeld

Rowin Poelen – Geen moment getwijfeld

Hoi ik ben Rowin Poelen en ik ben 16 jaar. Mijn grootste passie is voetballen. Ik ben een verdediger en speelde bij mijn vorige club als voorstopper. Toen ik 7 jaar was begon ik bij de voetbalclub in de buurt: VVIJ. Ik heb hier 8 jaar gespeeld waarvan het laatste jaar op 4de divisie niveau. In 2018 heb ik me opgegeven voor een Feyenoord open dag. Hier kwam ik twee rondes verder, maar na de finale wedstrijd viel ik helaas af. Maar opgeven deed ik niet! In 2019 heb ik het nog een keer bij Willem II geprobeerd. Daar had ik terecht gekund, maar voor mijn ouders was het onmogelijk vanwege de reistijd.

Daarna heb ik bij een voetbalschool in Pijnacker 10 zondagen trainingen gehad, want ik wilde blijven groeien. Ik bleef zoeken naar meer uitdaging, en toen kwam UVVA in mijn vizier. Daar heb ik een zondag meegedaan en wist gelijk dat dit het was voor mij. De trainingen zijn gevarieerd en aan alles wordt gewerkt, bijvoorbeeld je zwakke been sterker maken of je reactievermogen trainen.

Toen John Kaersenhout mij aanbood om deel uit te maken van de UVVA MO17 selectie was ik heel enthousiast. Ik twijfelde geen moment, met als gevolg dat ik nu een superleuk team heb met 17 gemotiveerde meiden die allemaal hetzelfde willen; voetballen. Het leuke is dat, zodra we gaan trainen, we allemaal erg gemotiveerd zijn. Daarbuiten kunnen we nog steeds lol met elkaar maken. Ik kijk uit naar elke training omdat ik telkens weer wat leer, en ik merk dat ik groei in mijn spel.

Zo hoop ik dat ooit mijn grootste droom mag uitkomen: Profvoetbalster worden!

Groetjes, Rowin

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.