logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Lisanne Knoop – Eerste seizoen UVVA

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Lisanne Knoop – Eerste seizoen UVVA

Lisanne Knoop – Eerste seizoen UVVA

Hoi, ik ben Lisanne Knoop en ik ben net 17 geworden. Ik woon in IJsselstein, Utrecht. Ik zit nu ongeveer 8 jaar op voetbal. Ik heb altijd bij VVIJ gevoetbald. Toen ik nog klein was speelde ik eerst in een jongensteam; de E6. Daarna ben ik naar een meisjes team gegaan. Het was altijd heel gezellig en we wonnen ook veel wedstrijden.

Toen kwam UVVA op mijn pad. Het is mijn eerste seizoen hier en ik heb het heel erg naar mijn zin. Iedereen wil het beste uit zichzelf halen, en dat kan ook echt bij UVVA. De trainingen zijn altijd heel leuk en er wordt goede feedback gegeven waar je ook echt iets aan hebt. Hierdoor word je alleen maar beter.

Ik speelde eerst altijd rechtsbuiten, maar nu ben ik een centraal verdediger sinds ik bij UVVA speel. Ik vond het eerst natuurlijk even wennen en lastig, maar ik ben er erg in gegroeid en vind het een hele leuke positie. Ik wil nog beter worden en hoog spelen. Ik hoop dat ik nog lang mag voetballen want dat vind ik het leukste om te doen!

Groetjes Lisanne

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.