logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Daphne Luis – UVVA “dankzij” Voetbalshop

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Daphne Luis – UVVA “dankzij” Voetbalshop

Daphne Luis – UVVA “dankzij” Voetbalshop

Mijn naam is Daphne Luis, ik ben 16 jaar oud en ik woon in Arnhem. Ik ben een middenvelder en ik speel het liefst rechts midden, maar ik kan ook links midden of met de punt naar achter spelen. Mijn specialiteiten zijn: het geven van steekballen, inzicht, ruimtes zoeken, corners. Ik wil nog graag mijn linkerbeen verbeteren en wat meer rust aan de bal hebben.

Ik voetbal al vanaf mijn 6e en ik doe het nog steeds met evenveel plezier en inzet. Ook heb ik nog steeds hetzelfde doel voor ogen: Profvoetbalster worden! Ik ben op mijn 6e begonnen bij Eldenia (4jaar), daarna ben ik naar de Arnhemse Boys gegaan (4 jaar), toen naar SC Woezik (2 jaar) en daarna ben ik bij UVVA gaan voetballen.

Ik train nu voor het tweede seizoen mee bij UVVA op zondag. Door een Instagram story van Voetbalshop ben ik in aanraking met UVVA gekomen . Ik ben toen de Instagram en de website van UVVA gaan bekijken en ik wist meteen dat dit was waar ik naar op zoek was. Voetballen op zondag met meiden op een hoog niveau. Twee weken later ben ik een proeftraining gaan doen en ik wist het zeker: dit is wat ik zocht. Een paar maanden later hoorde ik dat er ook een team zou komen van UVVA, dat vond ik natuurlijk helemaal geweldig. Op een geven moment kreeg mijn moeder een telefoontje met de vraag of ik bij UVVA wilde komen spelen in het team. Ik wist meteen zeker dat ik dat wilde.

Inmiddels speel ik alweer een halfjaartje bij UVVA MO17 en ik vind het nog steeds geweldig. Elke week leer ik weer nieuwe dingen en kan ik mezelf verder ontwikkelen. Ondanks dat ik 4 keer per week moet reizen vanuit Arnhem, geniet ik van elke training en wedstrijd. Ik kijk er elke keer weer naar uit. Dit is de stap in de richting van mijn doel, mijn droom die ik hopelijk mag bereiken. Zo niet dan is dit wel een hele mooie ervaring.

Groetjes,
Daphne

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.