logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Lynn van der Giessen – Op de juiste plek

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Lynn van der Giessen – Op de juiste plek

Lynn van der Giessen – Op de juiste plek

Hoi ik ben Lynn van der Giessen en ik ben 16 jaar. Ik woon in Beesd. Inmiddels sta ik 9 jaar onder de lat.Het is alweer 3 jaar geleden dat ik bij de UVVA kwam, dit omdat ik me verder wilde ontwikkelen. Ik ben 3 jaar geleden begonnen met de trainingen op zondag in Utrecht. Dit doe ik met veel plezier en ik vind het leuk dat we met zo’n grote groep trainen. We kunnen elkaar uitdagen en beter maken.

Mijn specialiteiten zijn vooral de zweefballen, half hoge ballen en penalty’s. Ik wil me de komende periode gaan focussen op het verbeteren van reactieballen, lage ballen, 1 op 1 situaties, voetenwerk. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik me vaker laat horen in het veld.

Sinds dit seizoen maak ik deel uit van de selectie. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin; ik merk dat ik op de juiste plek zit. Wat ik mooi vind aan de UVVA en het selectieteam is dat zij allemaal willen presteren. Daarnaast heeft de UVVA een heldere visie, en zijn ze duidelijk waar ze aan willen werken. Alle speelsters gaan voor hun doel. Dit is precies wat ik wil. Ik wil mij bij de UVVA verder ontwikkelen en werken aan mijn aandachtspunten.

Het spelen in een jongens competitie zoals we nu doen is zeer uitdagend voor mij, zowel fysiek als mentaal. Ik ben ervan overtuigd dat de UVVA mij komende jaren helpt verder te ontwikkelen.

Groetjes Lynn

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.