logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Claire Lysen – Andere gespreksonderwerpen

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Claire Lysen – Andere gespreksonderwerpen

Claire Lysen – Andere gespreksonderwerpen

Mijn naam is Claire Lysen en ik ben 16 jaar oud. Meestal is mijn positie links- of rechtsachter, maar soms sta ik ook voorin.

Ongeveer een jaar geleden heb ik verteld hoe ik bij de UVVA terecht ben gekomen. Nu speel ik in het competitieteam van de UVV/UVVA MO-17. Tot dit seizoen heb ik vanaf mijn 5e bij VVIJ in IJsselstein gevoetbald en altijd in een jongensteam. Toen ik in een team kwam met alleen maar meisjes was dat wel heel erg wennen en niet alleen in het veld maar ook de gespreksonderwerpen waren bij de jongens heel anders.

De sfeer in het team is erg goed en ook met de trainers is het gezellig, hoewel de trainingen ook serieus zijn. Daardoor is het ook leuk om met elkaar te voetballen, omdat je dan voor elkaar gaat werken in het veld. Ook zijn de trainingen leerzaam, omdat er veel variatie in zit. We doen de ene keer veel techniek en voetenwerk en de andere keer doen we juist meer positiespel en partijtjes.

Ondanks dat we de wedstrijden tegen de jongens niet altijd winnen, leren we als team maar ook als individu veel van de wedstrijden. Ik hoop dat we weer snel de competitie kunnen hervatten en weer veel wedstrijden kunnen spelen.

Groetjes van Claire

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.