logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Lynn Kelatow – Van water naar veld

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Lynn Kelatow – Van water naar veld

Lynn Kelatow – Van water naar veld

Mijn naam is Lynn Kelatow en ik ben 14 jaar en woon in Kortenhoef. Ik ben aanvaller en sta voornamelijk spits. Rechtsbuiten of linksbuiten vind ik ook leuk om te staan. Mijn sterke punten zijn inzicht en slim spelen. Mijn doel is om sterker te worden en mijn linkerbeen te verbeteren.

Toen ik klein was wilde ik al heel graag op voetbal, maar ik ben pas vanaf mijn achtste begonnen. Dat komt omdat ik eerst in Zaandam woonde en ik doordeweeks op woensdag naar Kortenhoef moest. En dat viel precies op de dag dat er training was. Ik heb wel tot mijn twaalfde op waterpolo gezeten. Ik lag al van mijn vierde in het water met de bal. Ik heb drie jaar beide sporten gespeeld, maar ik heb uiteindelijk toch voetbal gekozen. Toen ik ben verhuisd naar Kortenhoef ben ik begonnen bij sv ‘s-Gravenland.

Bij ‘s-Gravenland ben ik begonnen in de ME3. Toen het laatste jaar bij s’Gravenland heb ik gevoetbald in de jo15-1 (hoofdklasse). Ik speelde daar in het begin vaak spits maar uiteindelijk rechtsbuiten. Nu speel ik een half jaar bij UVVA in de Mo17 en we spelen in een Jo16 competitie.

De tijd dat ik nu bij de UVVA speel vind ik ontzettend leuk. De trainingen zijn goed en leuk, ik kijk er altijd naar uit om te komen. Het team is gezellig. Al met al voetbal ik met heel veel plezier bij de UVVA.

Groetjes, Lynn

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.