logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Sacha Backus – Fysiek sterke tegenstanders

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Sacha Backus – Fysiek sterke tegenstanders

Sacha Backus – Fysiek sterke tegenstanders

Ik ben Sacha Backus, 16 jaar oud en ik woon in Soest. Eerst trainde ik alleen op zondag bij UVVA; super leuk om met alleen maar gemotiveerde meiden te ballen. Ik was dan ook heel blij toen John het MO17 team bij elkaar had!
In het veld sta ik meestal links buiten; mijn favoriete plek voor het geven van voorzetten en lekker aanvallen. Verder ben ik linksbenig en kan ik ook erg goed met mijn rechterbeen overweg.
Toen ik begon met voetbal was ik zes jaar oud en speelde ik bij de jongens van VVZ’49. Hierna ben ik bij SO Soest gaan spelen in een meidenteam. Om meer uitdaging te hebben, ben ik toch weer met de jongens mee gaan spelen. Ik was blij dat ik niet de enige was, maar met Indy in dit team zat.

Samen met een leuke groep meiden voetballen blijft toch wel het mooiste. Mijn grote voorbeelden zijn Jackie Groenen, Vivianne Miedema en Neymar. Mijn favoriete clubs FC Utrecht en Paris Saint Germain.

Ik heb het heel erg naar mijn zin bij UVVA in het team en op de zondag training. Het is altijd gezellig, maar daarnaast trainen we ook serieus. We spelen tegen jongens en dat is een flinke uitdaging omdat ze fysiek sterker zijn, maar daar worden we alleen maar beter van!

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.