logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie seizoen 2016 – 2017

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie seizoen 2016 – 2017

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie seizoen 2016 – 2017

20160415_164523-1Zondag 18 september start de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie (UVVA) het seizoen 2016 – 2017.
Waarom UVVA?
De UVVA biedt extra trainingen én wedstrijden naast de activiteiten bij de eigen voetbalclub. Plezier staat voorop bij het verbeteren van de voetbalkwaliteiten.Ook dit seizoen zal COV DESTO in Vleuten de locatie zijn op zondagochtend. Het seizoen bestaat uit drie blokken. Elk blok bestaat uit een combinatie van trainingen én wedstrijden. Belangstellenden kunnen zich nog inschrijven.
De UVVA heeft een trainingsmethode ontwikkeld welke ervoor zorgt dat speelsters ook daadwerkelijk beter gaan voetballen. Speelsters leren niet alleen de functionele technische vaardigheden, maar zij leren ook het inzicht in het spel te verbeteren. Het spel beter “lezen” betekent; bepaalde spelsituaties sneller herkennen en hierdoor (nog) betere keuzes maken. Uiteraard besteedt de UVVA (afhankelijk van de leeftijd) ook aandacht aan diverse combinaties van kracht, stabiliteit, coördinatie, snelheid en wendbaarheid.
Evenals voorgaande jaren is er ook dit seizoen voor keepsters een specifiek programma. Hun vaardigheden als individu en ook de rol binnen het team worden behandeld zodat alle belangrijke facetten van het keepersvak worden aangeleerd.
De UVVA streeft naar een topsportklimaat en een veilige leeromgeving zodat speelsters zich optimaal kunnen ontwikkelen. Tevens zal de UVVA aandacht besteden aan het ontwikkelen van de sociale vaardigheden. Dit vindt niet alleen binnen de lijnen plaats, maar ook door middel van het organiseren van speciale bijeenkomsten,waarbij speelsters, ouders, belangstellende clubtrainers en (bege)leiders allerlei informatie krijgen om zodoende het spelplezier voor alle betrokkene te vergroten. Trainers en verenigingen zullen actief betrokken worden bij de activiteiten van de UVVA. Wat de UVVA doet, is dus een aanvulling op de genoemde clubactiviteiten.
In het seizoen 2016 -2017 zal de UVVA in het seizoen 2016 – 2017 een combinatie maken van trainingen én wedstrijden voor de categorie MO17, MO15 en MO13. Voor die leeftijdscategorieën gaan de teams van de Academie deelnemen aan de Topshelf competitie. Gemiddeld één keer per maand hebben de betreffende speelsters een wedstrijd in plaats van een training. De UVVA-speelsters vormen een team en nemen deel aan een bijzondere competitie met meerdere bekende topclubs uit Nederland, Duitsland en België. Het betreffen zowel thuis- als uitwedstrijden op zondag. Alle wedstrijden worden op een professionele manier voorbereid en gekoppeld aan de trainingen.
Speelsters die (ook) dit seizoen deel uit willen maken van de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie, kunnen zich opgeven door middel van het inschrijfformulier? Informatie over het eerste blok van seizoen 2016-2017 is terug te vinden in het inschrijfformulier, maar uiteraard kunnen belangstellenden ook een kijkje nemen op www.uvva.nl of een mail sturen naar info@uvva.nl.
Verder worden er regelmatig berichten via social media verspreid zodat eenieder die dit wil, op de hoogte blijft van de activiteiten van de UVVA.
uvva-inschrijfformulier-18-sep-20-nov-2016

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties