logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Mooie seizoenstart UVVA

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Algemeen  / Mooie seizoenstart UVVA

Mooie seizoenstart UVVA

Afgelopen week zijn we zowel in Arnhem (v.v. Eldenia) als in Utrecht (C.O.V. DESTO) gestart met het nieuwe seizoen van onze academie.

Op woensdagmiddag zijn we in Arnhem op de velden van v.v. Eldenia gestart met een kleine groep enthousiaste meiden. Het is het eerste jaar dat we hier actief zijn met onze academie. De groep willen we laten uitgroeien naar een grote groep in alle leeftijdscategorieën. Het eerste blok van negen activiteiten gaan we vooral invullen met trainingen. De eerste ervaringen voor zowel speelsters, ouders als trainers waren ronduit positief.

In Utrecht zijn we voor het vijfde achtereenvolgende seizoen actief. Onze academie lijkt een begrip te worden in Utrecht en omgeving. De lat voor de speelsters gaat daar omhoog dit jaar. Veel meiden waren afgelopen al actief bij onze academie en kennen onze aanpak. Veel nieuwe meiden mochten we verwelkomen. Opvallend is dit jaar de groep keepers. Een groep van acht keepers zal wekelijks onze speciale keeperstraining volgen.

Naast trainingen zullen we dit jaar ook weer een aantal wedstrijden gaan inplannen. Nieuw is dat we de toernooien dit seizoen nationaal én internationaal willen invullen. De eerste contacten zijn alweer gelegd voor de toernooien in 2019.

De staf hebben we dit seizoen kunnen uitbreiden. We verwelkomen Danique Gijsen als MBO-stagiaire in ons team. Daarnaast zijn een aantal mensen fors meer uren beschikbaar. Ons team van trainers en begeleiders telt inmiddels twaalf vrouwen en mannen waardoor wij de kwaliteit kunnen blijven garanderen.

Kortom: We zijn begonnen!

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.