logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Amy Braamhorst | “Elke dag beter worden”

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Amy Braamhorst | “Elke dag beter worden”

Amy Braamhorst | “Elke dag beter worden”

Hallo, mijn naam is Amy en ik voetbal al 4 jaar (sinds mijn 7e) bij de UVVA op zondag op de velden bij DESTO. DESTO is ook de club waar ik zelf voetbal. Vanaf dit seizoen is dat bij de jongens O12-1. Vorig jaar ben ik van de meiden hoofdklasse naar de jongens overgestapt. Vooral om weer een beetje beter te worden en daar helpt de UVVA mij mee. Juist daarom vind ik het zo leuk om bij de UVVA met meiden te voetballen die net zo dol zijn op voetbal als ik. Bij mijn club is mijn lievelingspositie in het veld midmid of aanvaller, want scoren blijft toch het leukst van het voetbal. Mijn grote droom is om ooit bij Ajax of Barcelona te gaan voetballen en natuurlijk voor het Nederlands Elftal. Dit jaar was ik uitgenodigd voor de selectieactiviteiten O12 voor de KNVB in de regio Utrecht en zat ik bij de laatste ronde. Helaas behoorde ik net niet bij de beste 20 meiden, maar door te trainen bij mijn eigen team en de UVVA hoop ik volgend jaar wel bij de beste meiden te komen.

Naast het voetbal zijn mijn hobby’s voetbaltraining geven, tekenen en taarten bakken. Voetballen blijft toch wel het leukst. Ik was dan ook super blij dat ik via DESTO hoorde van de trainingen bij de UVVA. Zo mocht ik een keer met mijn hele team een speciale voetbalclinic doen bij John en mocht ik nog een proeftraining doen. Dit vond ik zo leuk en sinds die training ben ik erbij. Elke training samen met mijn twee zusjes. De trainingen zijn erg leuk en afwisselend. We doen techniekoefeningen en veel grote en kleine partijtjes. Tijdens de training draaien we steeds door naar een nieuwe oefening en trainer. De trainers leggen alles goed uit en nemen de tijd om de oefeningen voor te doen. Ze zijn heel aardig en kunnen ook wel grapjes maken, maar zijn serieus als het moet. Zelf leer ik het meest van de techniektrainingen en vinden ze het belangrijk dat we veel met links en rechts doen.

Als je ook beter wil worden, dan zou ik je aanraden om naar de UVVA te gaan.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.