logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Isa Ledder | Dansen, turnen en tennis…voetbal dus

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Isa Ledder | Dansen, turnen en tennis…voetbal dus

Isa Ledder | Dansen, turnen en tennis…voetbal dus

Mijn naam is Isa Ledder ben in oktober 13 jaar geworden, zit in de tweede klas van Tvwo en ik voetbal in JO15-1 bij VV Nederhorst, mijn favoriete plek is middenveld of linksbuiten. Mijn favoriete club is Ajax, zowel de mannen als de vrouwen moedig ik vaak aan.

Voordat ik ging voetballen, zat ik op dansen, turnen en tennis, het heeft ruim een jaar geduurd voordat ik mijn ouders kon overtuigen dat voetbal mijn nieuwe sport zou worden. Turnen maakte plaats voor voetbal, ik was toen 7 jaar en mocht toen starten in de F3, vervolgens E3, E1,D1, daarna werd het Jo13-1en nu Jo15-1. Naast vv Nederhorst was ik ook nog geselecteerd voor KNVB MO11 regio Utrecht en MO12 regio Utrecht, helaas daarna afgevallen.

Naast de trainingen van VV Nederhorst wilde ik meer trainen, via zoektocht op internet kwamen we uit bij UVVA. Na de eerst proeftraining, twijfelde ik heel erg of UVVA het zou worden, grootste twijfel was dat ik gewend was met jongens te trainen…
Kortom UVVA netjes bedankt voor de training en gemaild dat ik verder ging kijken. Op uitnodiging van UVVA een tweede training mee gedaan bij de oudere meiden, hier zag ik meer uitdaging in. In deze groep had ik voldoende weerstand om mij zelf te ontwikkelen.

De trainingen bestaan het grootste gedeelte uit individuele oefeningen gegeven door enthousiaste trainers, het leukste wat ik aan de trainingen van UVVA vind is de techniek training en dat iedereen super gemotiveerd is. Inmiddels heb ik met UVVA 1 toernooi gespeeld en 2 oefenwedstrijden, deze hebben we allemaal winnend afgesloten, wat best knap is om met een samengesteld team te winnen tegen teams die al wat jaren met elkaar spelen. Hopelijk komen er snel weer wedstrijden, want naast trainen is het spelen van een wedstrijd toch het leukste. Net als elk voetballend meisje wil ik later ook prof voetbalster worden, en dan het liefst bij een buitenlandse club.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.