logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Daimy Dijkstra – UVVA sfeervol en serieus

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Daimy Dijkstra – UVVA sfeervol en serieus

Daimy Dijkstra – UVVA sfeervol en serieus

Hoi ik ben Daimy Dijkstra en ben 14 jaar oud. Ik speel nu al 6 jaar bij VV Nederhorst. Op dit moment speel ik in JO15-1 en het liefst speel ik op het middenveld. Op zaterdag speel ik dan in een gemengd voetbalteam en op zondag train ik sinds vorig jaar bij de UVVA.

Mijn grootste voorbeeld is Lieke Martens en ik ga dan ook vaak naar de wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen. Mijn favoriete voetbalclub is AJAX en bij de Champions League wedstrijd van AJAX tegen Bayern Munchen ben ik ballenmeisje geweest en dit was een geweldige ervaring. Mijn grootste hobby en passie is voetbal en doe dit dan ook met heel veel plezier. In het voetbalseizoen 2015-2016 ben ik pupil van het jaar geweest bij VV Nederhorst en daarna ben ik mij steeds verder gaan ontwikkelen.

Door de trainingen bij UVVA word mijn techniek en inzicht verbeterd en ik ga dan ook iedere zondag met heel veel plezier en enthousiasme naar de trainingen toe. De leukste trainingen vind ik oefeningen in partijvorm omdat ik dan kan toepassen wat ik geleerd heb in de trainingen.

Ook vind ik de oefeningen met techniek en schieten erg leerzaam. De reden waarom ik voor de UVVA heb gekozen is omdat de trainingen op een hoog niveau zijn en professioneel worden gegeven. De onderlinge sfeer is erg goed en gezellig en er wordt serieus getraind.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.