logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Inserah van Hooff – Leuk! UVVA in Arnhem!

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Inserah van Hooff – Leuk! UVVA in Arnhem!

Inserah van Hooff – Leuk! UVVA in Arnhem!

Hoi allemaal,

Ik ben Inserah van Hooff en ik voetbal al vanaf mijn 6 jaar bij Eldenia in Elden. Dit jaar werd er een prachtige meiden dag georganiseerd door de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie. Daar leerde je die dag wat je allemaal kan doen met een bal, Die dingen had ik nog niet zo geleerd en ik wilde meer weten.

Mijn oma gaf me meteen op en we moesten even wachten tot het seizoen begon. Het begon meteen met hard werken, oefenen op de loopladder en veel bezig zijn met de bal. Het werd steeds leuker en er kwamen steeds meer meisjes bij. Onze trainer John geeft ook erg leuke oefeningen. Hij zegt altijd: “Ik snap dat jullie het liefst op doel willen schieten. Het doel staat aan de overkant, dus leer ik jullie eerst hoe je bij het doel van de tegenpartij kan komen!” Ik ben blij dat ik hier aan deel mag nemen en zou er erg lang mee door willen gaan. Hopelijk komen er nog meer meisjes in Arnhem bij.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.