logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Melanie – deel 9; Een nieuwe knuffel

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Blog  / Amerika  / Melanie – deel 9; Een nieuwe knuffel

Melanie – deel 9; Een nieuwe knuffel

Ik had al 2 maanden geen bal aangeraakt, dus het voetballen begon wel weer te kriebelen. Dit keer was het niet zo lastig om weer terug te gaan, alleen had ik weer niet goed gekeken met het boeken van mijn vlucht. Ik had wederom niet goed gekeken naar de beschikbare vluchten…pfff. Lekker geregeld Mel; 3 vluchten, voordat ik de trein moest nemen van Minneapolis naar Minot. Mijn eerste stop was Londen, toen Philadelphia, en uiteindelijk Minneapolis. De verwachte aankomsttijd zat kort op de vertrektijd van mijn trein naar Minot. Ik had slechts 2 uur de tijd om mijn bagage op te halen en vanaf het vliegveld naar het treinstation te reizen. Het zou dus stressen worden.

Gelukkig kwamen we een half uur eerder aan, rende ik naar de bagageband waar ik mijn bagage al vrij snel te pakken had, rende ik door naar de metro, en haalde gelukkig mijn trein nog. De hele reis heb ik tegen dit moment opgekeken, en stresste ik me een “ongeluk”, maar het geluk was aan mijn zijde. Na mijn 10 uur lange treinreis, kwam ik dan eindelijk in Minot aan. Daar wachtte ik geduldig om mijn 2 kamergenootjes weer te zien en ontmoette ik de 2 meiden die in ons huis erbij kwamen wonen. Ik pakte mijn koffer uit, nam een douche, en toen kwam uiteindelijk iedereen thuis.

We begonnen eigenlijk die week alweer met school, maar ik ruste nog even uit en ging pas de week erop weer naar school. Het was best saai en weer even moeilijk om weer in het schoolritme te komen, maar ik had vakken gekozen die ik leuk vond, dus ik had er wel vertrouwen in. Mijn kamergenootjes bleven praten over een huisdier, en wilden eerst een hond kopen, maar ik raadde dat af. Er was weer genoeg sneeuw gevallen. Op het moment is het -30 graden celcius en overal waar je kijken liggen bergen met sneeuw. Een hond zou dus echt geen goed idee zijn, want dan zou die niet buiten komen. Ik ben nu heel erg afhankelijk van mijn kamergenootjes aangezien we niet meer naar school kunnen lopen, want dan is er een mogelijkheid dat je frostbite krijgt. Dit betekent dat door de kou een deel van je lichaam gewoon kan afsterven als je dit te lang openstelt aan de kou.

Je zit dus naast school, gewichtentraining en voetbal veel binnen. Helaas echt niks voor mij en daarom probeer ik op sommige dagen wat langer op school te blijven om huiswerk te maken of te sporten. Toch hadden mijn kamergenootjes ervoor gekozen een huisdier te kopen, een kat! Ik was verrast, maar toch op een goede manier toen ik Saké (ja van het Japanse drankje) voor het eerst zag. Ik vind het toch wel wat hebben; een beetje vermaak in het huis. Soms komt ie ook bij me liggen en lekker knuffelen, dus dat is super schattig! Verder is het een beetje zoals het vorige winter was, het lijkt alleen een beetje meer Winter Wonderland!

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.