logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Mathilde Kaptein – Voetbalavontuur

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Mathilde Kaptein – Voetbalavontuur

Mathilde Kaptein – Voetbalavontuur

Ik ben Mathilde Kaptein, ik word bijna 15 jaar en ik speel bij VV VEP. Mijn positie is rechtsachter of rechtsbuiten. Door mijn zusje ben ik bij de UVVA terechtgekomen, zij speelde er al. Vanaf dit seizoen ben ik begonnen met voetballen en ik wilde ook deelnemen aan de trainingen van de UVVA. Ik hoop veel meer techniek en tactiek te leren, waar de nadruk onder andere op wordt gelegd bij de UVVA. Ik verwacht de komende tijd mezelf beter te kunnen ontwikkelen bij de UVVA door het doen van verschillende oefeningen waardoor ik meer gevoel krijg voor (of met?) de bal, de controle beter behoud over de bal en het spel beter leer begrijpen.

De toekomstplannen van de UVVA vind ik superleuk; we hebben tijdens de Kick-Off te horen gekregen dat de UVVA plannen maakt om te starten met teams in de competitie en dit lijkt me een goed idee. Ook heb ik gister mijn nieuwe UVVA-tenue gekregen, ik vind het een mooi, bijpassend tenue.

Wat ik leuk vind aan trainen bij de UVVA is dat er veel verschillende trainers zijn die allemaal hun eigen onderdeel geven die je in één training langsgaat. Zelf vind ik de partijvormen het leukst! Het meest leer ik van de technische vormen zoals dribbelen met de bal aan je voet en het maken van allemaal verschillende passeerbewegingen. Het niveau bij de UVVA vind ik erg hoog en het is een gemotiveerde groep met meiden bij elkaar!

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.