logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Sacha Backus – Echt goede trainers

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Sacha Backus – Echt goede trainers

Sacha Backus – Echt goede trainers

Ik ben Sacha en ik ben 14 jaar. Ik voetbal bij UVVA en bij SO Soest in de JO14-2. Mijn positie in het veld is middenveld of spits. Ik hoorde dat iemand van mijn club uit een ander team bij UVVA voetbalde. Het leek mij wel heel leuk dus toen heb ik een paar trainingen meegedaan. Mooi was ook dat ik meteen met een UVVA team aan een toernooi kon meedoen, en dat we ook nog kampioen werden.Dit beviel dus heel goed en ik ben dit seizoen bij UVVA ingeschreven. UVVA vind ik erg interessant omdat je er met veel andere meiden van hoog niveau gezellige, maar ook serieuze trainingen krijgt. Je kan je op deze manier goed ontwikkelen. Ik verwacht de komende periode goede trainingen te krijgen waarbij je op veel verschillende punten oefent en ik hoop de komende periode vooral ook mijn spelsnelheid en inzicht te kunnen verbeteren.

Ik vind dat UVVA mooie plannen heeft voor in de toekomst en ik hoop dat ze ook gaan lukken. Ik vind het tenue erg mooi en comfortabel. Ik vind het leuk dat de trainingen erg gezellig zijn maar dat de oefeningen wel gewoon serieus worden uitgevoerd worden doordat iedereen zijn best doet. Zelf vind ik positie oefeningen het leukst omdat die het meest lijken op situaties die echt in de wedstrijd voorkomen. Daar leer je het meest van. Verder vind ik UVVA een erg goede organisatie waar je veel leert op een hoog niveau van echt goede trainers.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.