logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Romée Durant – Omschakelen en verdedigen

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Romée Durant – Omschakelen en verdedigen

Romée Durant – Omschakelen en verdedigen

Hoi, mijn naam is Romée Durant. Ik ben 13 jaar oud en voetbal bij VDZ in Arnhem in de J015-4M, een meidenteam in de jongenscompetitie. Meestal speel ik midmid, maar af en toe ook links- of rechtshalf. Ik wilde graag extra uitdaging in het voetballen en extra trainingen doen om beter te worden. Bij ons in de buurt zijn er niet echt veel trainingen of voetbalscholen voor meiden, dus ging mijn vader op internet zoeken en vond hij de UVVA. De website van de UVVA zag er best wel professioneel uit en ik dacht dat ik hier ook echt wat kon leren, dus besloot ik mij in te schrijven. Dit is mijn eerste seizoen bij de UVVA.

Ik verwacht de komende periode veel nieuwe oefeningen te leren en serieus te trainen. Wat ik zelf vooral nog moet leren is om wat minder afwachtend te zijn en mezelf meer te profileren. Gelukkig is het niveau van de oefeningen uitdagend en is het niveau van de speelsters ook goed, waardoor ik ook veel kan leren. Ik vind het leuk dat er serieus getraind wordt en dat ik bij de UVVA ook echt uitgedaagd wordt. Ik vind eigenlijk alle oefeningen die we doen wel leuk, maar de oefeningen waar we leren verdedigen en omschakelen vind ik het leukst. Dit is namelijk als middenvelder ook belangrijk om goed te kunnen.

Ik vind het leuk dat de UVVA vanaf dit seizoen tenues van Nike heeft. Ze zijn namelijk erg mooi en zitten ook lekker. Dat UVVA met een team de competitie in wil gaan volgend seizoen vind ik een goed idee, omdat alle meiden hier graag willen voetballen en de trainingen ook serieus nemen. Ik denk dan ook dat we het met een team in de competitie erg goed zullen doen.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.