logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Amélie Hupkens – trainen met een doel

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Amélie Hupkens – trainen met een doel

Amélie Hupkens – trainen met een doel

Ik ben Amélie Hupkens, ik speel bij DESTO en ben keepster in de Mo13-2. Na 2 proef trainingen heb ik me aangemeld bij de UVVA, van de keeperstrainingen leer ik elke week weer wat nieuws! Ik train inmiddels 3 jaar bij de UVVA. Mijn eerste jaar deed ik mee als veldspeelster, dat was ook erg leuk! De reden dat ik me in heb geschreven is dat ik met hele leuke trainingen super veel kan leren, ook in combinatie met mijn eigen trainingen bij DESTO. In de komende tijd hoop ik nog meer leuke trainingen, wedstrijden en toernooien te spelen. De plannen om mee te doen aan een competitie vind ik heel leuk! Het lijkt me geweldig om met de UVVA nog meer te trainen en elke zaterdag een wedstrijd te spelen. Het tenue vind ik heel mooi, de kleuren passen goed bij elkaar! Als keepster speel ik in het blauwe tenue, daar ben ik super blij mee!

Elke training bij de UVVA is anders, maar wel altijd met een doel. Ik kan ook aangeven waar ik moeite mee heb en dan gaan we eraan werken. We maken gebruik van veel verschillende materialen, bijvoorbeeld een groot elastiek voor weerstand en een tjoek voor je reactievermogen, dat is altijd heel leuk!

Ik denk dat ik het meeste leer van oefeningen die op een hoger tempo zijn om bijvoorbeeld snel naar voren te duiken, dat is vaak best lastig. Maar elke training is altijd op hoog niveau, dat merk ik ook als ik kijk naar mijn eigen trainingen, die zijn ook goed maar met de trainingen van de UVVA word ik nog sneller een betere keepster.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.