logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Danique Gijsen – speelster -> stagiaire -> UVVA trainer

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Danique Gijsen – speelster -> stagiaire -> UVVA trainer

Danique Gijsen – speelster -> stagiaire -> UVVA trainer

Hallo, mijn naam is Danique Gijsen. Ik ben sinds dit jaar trainster bij de UVVA. Vorig jaar heb ik hier stage gelopen. Ik heb zelf ook 2 jaar bij de UVVA gevoetbald. Ik ben al actief bij de UVVA sinds 2015. Kort geleden ben ik begonnen met het trainen van verschillende voetbalteams. Hierdoor heb ik nog niet helemaal ondervonden wat mijn specialisme is in het training geven. Ik voetbal zelf ook in de MO19-1 en hier is mijn specialisme verdedigen. Ik ben in aanraking gekomen met de UVVA omdat een vriendin daar voetbalde en daar alleen maar leuke verhalen over vertelde. Ik wilde dit graag zelf een keertje ervaren en ben toen met haar mee geweest op proeftraining. Vorig jaar heb ik stage gelopen bij de UVVA. Ik heb het hier erg leuk gehad, goede ervaringen opgedaan en ontzettend veel geleerd. Niet alleen in Utrecht, maar ook in Arnhem en Culemborg. Ik heb aan het einde van het seizoen met John Kaersenhout besproken dat het goed is voor mijn opleiding als ik op 1 van de locaties training zou kunnen blijven geven. Sinds het begin van dit seizoen versterk ik het UVVA team op de vrijdagen in Culemborg. Ik zie dit als een grote leer voor mijn opleiding en mijn keuzedeel trainer/coach om mijn UEFA-C te behalen.

De regionale functie van de UVVA gaat in mijn ogen vooral om het verbeteren van de kwaliteit van het meiden- en vrouwenvoetbal. De UVVA werft veel meiden die al wat jaren voetballen maar ook meiden die wat minder lang voetballen. Door hun manier van werken ga je zeker vorderingen zien in de kwaliteit van voetbal bij de speelsters. Niet alleen de kwaliteit speelt een rol, maar het is er ook voor diegene die meer willen voetballen dan alleen op de club. de UVVA biedt je de mogelijkheid om een extra training in de week te volgen waarbij je te maken krijgt met ALLE verschillende aspecten van het voetbal. Niet alleen verbeter en leer je veel dingen maar heb je ook plezier in wat je doet.

De UVVA is anders dan bij de verenigingen omdat het veel en veel persoonlijker is. Het is zo persoonlijk omdat het niet zo groot is als bij verenigingen waar je over het algemeen bijna niemand kent. Doordat je niet met zoveel in dezelfde groep traint hebben de trainers meer oog voor jou. Ze kijken of iets goed gaat en zo niet, geven ze je daar persoonlijke feedback op. Dit is mogelijk aangezien je niet met zo ‘n hele grote groep bent waardoor er dus meer aandacht aan het individu wordt besteedt. De sfeer bij de UVVA is heel goed. Het is goed georganiseerd, je ziet dat iedereen het naar haar zin heeft.

Onder de meiden zelf ligt er ook een supergoeie sfeer en alle trainers kunnen goed en duidelijk met elkaar communiceren. Er zit een goede structuur in en dat is ontzettend fijn om mee te werken. Onze manier van trainingen geven, zoals het circuitmodel is ook heel fijn om mee te werken. De onderlinge samenwerking met de andere trainers gaat altijd heel goed. Alle trainers staan altijd open voor veranderingen en zijn er altijd om elkaar te helpen.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.