logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Sterre Kool – hele leuke sfeer

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Sterre Kool – hele leuke sfeer

Sterre Kool – hele leuke sfeer

Hallo, mijn naam is Sterre Kool. Ik ben 14 jaar oud. Ik voetbal nu voor het 2e seizoen bij Feyenoord. Ik ben centraal verdedigster bij de mo-16. Ik ken de UVVA via Stedoco, mijn vorige club, waar John toen trainersbegeleiding gaf. Ik denk dat ik nu ongeveer 1,5 jaar bij UVVA kom. Graag wil ik mezelf zoveel mogelijk ontwikkelen om zo hoog mogelijk te kunnen en blijven voetballen. Vandaar dat ik ook bij de UVVA train.Hoe meer oefenen en leren en herhalen, des te beter word ik. Ik vind het leuk om op zondag met de meiden te voetballen. Tegenwoordig oefenen we iedere week een bepaald thema. Zo ben ik dus soms als verdedigster ook met aanvallen bezig. Ook wordt iedere week techniek geoefend en dat vind ik ook belangrijk voor mijn balbeheersing.

De partijvorm oefeningen vind ik het leukst. Ook spelen we af en toe wedstrijden en toernooien. Dit is ook heel leerzaam, want dan speel je met een leuke groep meiden waar je normaal niet mee in het veld staat. We hebben al verschillende toernooien gewonnen. Ik vind de sfeer en meidengroep waar ik onder val heel leuk. Mij spreekt de afwisseling van oefeningen en onderdelen iedere week erg aan. Het nieuwe Nike tenue van UVVA staat ons erg goed!!

Ooit hoop ik in de toekomst in Oranje of misschien in het buitenland mijn voetbal carrière verder voort te zetten.

Groet, Sterre Kool

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.