logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Claire Lysen – dankzij gymleraar bij UVVA

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Claire Lysen – dankzij gymleraar bij UVVA

Claire Lysen – dankzij gymleraar bij UVVA

Mijn naam is Claire Lysen en ik ben 15 jaar oud en ik zit in de 3e klas van het VWO. Voordat ik ging voetballen zat ik op dansen, maar dat vond ik maar niks. Op mijn 5e ben ik gaan voetballen bij VVIJ. Ik speel nu in de JO16-2. Meestal sta ik op het middenveld of voorin. Ik begin nu aan mijn 3e jaar bij de UVVA. Sinds de zomer hebben we een nieuw tenue, dat ik heel mooi, vrolijk en comfortabel vind. Ik ben begonnen bij de UVVA door mijn gymleraar. Hij had een collega die trainer Marvin kende. Na de eerste proeftraining wist ik dat ik daar extra wilde trainen. Het was wel even wennen om met alleen maar meiden te voetballen, omdat ik normaal bij de jongens speel. De trainingen zijn erg leerzaam en op een hoog niveau en de trainers zijn heel aardig en positief. Onderling is er een goede sfeer. Ze leggen de oefeningen ook duidelijk uit. De meiden zijn ook super gezellig, maar als we gaan voetballen wordt iedereen fanatiek en serieus.

Omdat iedereen een hoog niveau heeft motiveert het je ook om extra je best te doen. Ik vind het positie spel en de wedstrijdjes het leukst op de training. Ondanks dat het soms wat vroeg is op een zondag ga ik met plezier naar de trainingen toe. Ik hoop de aankomende trainingen nog meer te leren, ik wil graag mijn techniek verbeteren. Ook hoop ik nog meer oefenwedstrijden en toernooien te kunnen spelen, want uit die oefenwedstrijden en toernooien leer je ook heel veel. De trainers geven dan goede aanwijzingen en goede feedback. Iedereen wil dan ook heel graag winnen en daardoor doet iedereen zijn best en werkt iedereen voor elkaar.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.