logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Lynn Kelatow – techniek en inzicht

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Lynn Kelatow – techniek en inzicht

Lynn Kelatow – techniek en inzicht

Hallo, ik ben Lynn en ben 13 jaar. Ik speel bij sv s-Graveland in de jo15-1 (hoofdklasse). Ik speel rechtsbuiten of spits maar het liefst speel ik spits. Ik speel in een jongensteam om me beter te ontwikkelen en om fysiek sterker te worden. Een vriendin van mij speelde al bij de UVVA en door haar heb ik een proeftraining gedaan. Ik vond de proeftraining superleuk en zo ben ik bij de UVVA gekomen. Dit is mijn 2e jaar dat ik mee doe. Je leert heel veel zoals techniek en hoe je dat kan gebruiken in de wedstrijd en positiespel. Ik hoop voor aankomende periode om nog beter te worden met het opbouwen van achteruit en het omschakelen als we de bal kwijt zijn. We leren techniek met links en rechts en dat vind ik heel belangrijk. Ik vind het tenue fijn zitten en vind het mooi dat het een damesmodel is.

Bij elke UVVA training is er een thema waar we extra oprichten en dat zie je ook in de oefeningen terug. De leukste vorm vind ik het positie spel of een heel groot partij omdat je dan alles kan laten zien wat je hebt geleerd en dan gewoon lekker kan voetballen. Ik leer het meest van de techniek vormen daardoor heb ik ook een beter balcontrole gekregen die ik goed kan gebruiken in wedstrijden. Het niveau bij UVVA is erg hoog omdat iedereen die daar is beter wil worden in voetbal.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.