logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Melanie – deel 11; Lekker bezig blijven

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Blog  / Amerika  / Melanie – deel 11; Lekker bezig blijven

Melanie – deel 11; Lekker bezig blijven

Nu dat de tijd begint te naderen dat we een nieuwe coach krijgen, word ik best zenuwachtig. Ik weet niet wat ik kan verwachten aangezien er nu een groepje meiden is gekozen die de interviews met de kandidaten doen, waar ik niet bij hoor. Ik heb de potentiele coaches dus niet ontmoet. Ik geloof dat aankomende week de nieuwe coach wordt gekozen aangezien de eerste twee kandidaten uiteindelijk hadden bedankt. Ik ben ook bezig om mezelf te ontwikkelen op verschillende plekken om de keuzemogelijkheden voor de trainer eenvoudiger te maken:).  Steeds vaker probeer ik tussen mijn lessen door op mijn schot te trainen zowel met links als met rechts. Ik heb namelijk het gevoel dat dat nog wel eens in mijn voordeel kan werken. Verder wordt het steeds warmer buiten, waar ik echt super blij van wordt. Een week geleden was het spring break en gingen bijna al mijn kamergenootjes naar huis, en hadden ik en nog een andere speelster het huis voor ons alleen.

We kregen de auto van een teamgenootje voor de week in gebruik, dus we konden onszelf wel vermaken. Nou hier hebben we dan ook gebruik van gemaakt (een beetje teveel misschien haha), late night drives, iedere dag naar de supermarkt, uit eten, naar het winkelcentrum. Wel stonden we elke dag netjes om 10 uur op om om 10:15 uur bij de sportschool te zijn. Iedere dag had ik spierpijn dus dat was wel mooi. Ook moesten we in deze week helpen bij het jaarlijkse State Basketball toernooi. 3 dagen moesten we voor 6 uur per dag mensen hun kaartjes checken bij de ingang. Dit was best vermoeiend, maar ook wel weer tijdverdrijf wat wel goed uitkwam, en natuurlijk best cool dat je gewoon de hele dag basketball wedstrijden kon kijken.

Het was deze week super mooi weer, het huis was opgeruimd (dat is soms nog wel lastig aangezien je met 5 meiden leeft, en als je met meiden leeft weet je wel wat voor troep het vaak kan zijn), We hadden de tijd van ons leven. Het was ontspannen en heel gezellig. Toch was ik wel weer blij toen een week later mijn beste vriendin en kamergenootje weer terug kwam. Helaas begon ook school natuurlijk weer en moesten we weer aan de realiteit geloven. We kregen een nieuwe work-out voor de volgende 4 weken voor gewichtstraining, die mij erg veel spierpijn gaf, maar wel helpt. In plaats van de kracht fase doen we nu de explosieve fase. Hierin doen we veel sprints en jumps met gewichten. Misschien niet het leukste om te doen, maar het werkt wel voor mij. Het voelt alsof ik sneller en sterker ben. Ook voelt het alsof het makkelijker wordt om met gewichten te werken aangezien we de kracht fase al gehad hebben. Ja, ik ben fan van deze work outs!

School wise hebben we de toetsweek erop zitten, en werken we naar het laatste deel van dit school jaar. Ik weet nog niet zeker of ik dit jaar ook in mei naar huis kom, of dat het later wordt. Ik zit eraan te denken om een try out te doen bij een club. Dit is een soort proeftraining, om te kijken of ik misschien deze zomer bij een Amerikaanse State club kan voetballen. Of dat lukt, weet ik niet, maar ik ga het zeker proberen. Zo kan ik ook verschillende delen van Amerika zien en je gezicht laten zien bij goede clubs kan natuurlijk geen kwaad!

Ik hou jullie up-to-date!

 

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.