logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Deel 22 – De Kers; UVVA Regionale Jeugdopleiding

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Blog  / De Kers  / Deel 22 – De Kers; UVVA Regionale Jeugdopleiding

Deel 22 – De Kers; UVVA Regionale Jeugdopleiding

De UVVA (Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie) is hard op weg om door te groeien naar een Regionale Jeugdopleiding voor talentvolle voetbalsters. Speelsters die de ambitie hebben om qua niveau (meer) met gelijkgestemden te voetballen, zijn van harte welkom bij de UVVA. Sinds 2014 organiseert de UVVA regionale trainingen voor voetbalmeiden in de regio Utrecht en Omstreken. In het najaar van 2018 en 2019 zijn hier resp. de regio’s Arnhem en Culemborg bij gekomen. Verdeeld over 3 locaties verzorgt de UVVA wekelijks aanvullende trainingen voor ca. 90 meiden.

De opbouw en inhoud van het UVVA-programma is vergelijkbaar met programma’s zoals deze ook bij de (inter)regionale trainingen van de KNVB zijn opgezet. De UVVA heeft inmiddels een behoorlijke staat van dienst als het gaat om het opleiden, ondersteunen en adviseren van speelsters. Veel meiden zijn inmiddels bekend bij de KNVB. Ook voor de meiden die (nog) niet bekend zijn bij de KNVB, biedt de UVVA mogelijk uitkomst. Een duwtje in de rug, of een belletje kan al helpen om jou in beeld te brengen.

De UVVA trainingsgroepen bestaan veelal uit meiden die bij hun eigen club in een gemengd team voetballen. De gemengde teams bestaan voor 90% uit jongens. Daarnaast zijn er ook meiden die met een meidenteam uitkomen in een gemengde competitie. Zij voetballen over het algemeen tegen jongens. Ook voor meiden die voetballen in een meidenteam, dat uitkomt in een meidencompetitie, heeft de UVVA de mogelijkheden gecreëerd om extra trainingsuren te maken. Voor de ontwikkeling is het van belang dat de weerstand is afgestemd op het niveau van het individu. Het blijft niet alleen bij trainen, want ook het spelen van wedstrijden en toernooien behoort tot de mogelijkheden.

Hoe dan ook, uit jarenlange ervaring weten we dat onze trainingsmethode goed aanslaat bij ambitieuze voetbalmeiden die –
naast hun eigen team/clubactiviteiten – op zoek zijn naar extra uitdagingen. De trainingen zijn uitdagend en afwisselend; er wordt gewerkt aan de hand van heldere doelstellingen. Hierbij komen zowel de individuele (techniek en inzicht) als de (team)tactische aspecten van het voetballen aan bod. De speelsters ervaren onze manier van coachen als prettig. Niet dat we altijd “lief” zijn, maar vooral de behoefte aan duidelijkheid en structuur wordt vervuld. Je traint uit vrije wil, wat inhoudt dat we er dan ook op gebrand zijn om eruit te halen wat we eruit kunnen halen. Wanneer je iets wilt bereiken, is het belangrijk dat je er veel voor doet….en er veel voor laat….Op onze website www.uvva.nl en sociale media kanalen kun je alle informatie vinden over de UVVA.

Binnenkort GRATIS UVVA Proeftrainingen op 3 locaties

Speelsters die woonachtig zijn in/rondom Arnhem kunnen op woensdag 22 januari en 29 januari deelnemen aan de proeftrainingen. Deze zullen plaatsvinden op onze trainingslocatie in Elden, bij VV Eldenia. De trainingen starten om 17:30 uur en duren tot 19:00 uur.

Vrijdag 24 januari en 31 januari kunnen speelsters in Culemborg kennismaken met de UVVA. We trainen dan van 18:30 uur tot 20:00 uur op het complex van CVV Vriendenschaar.

Op zondag 26 januari en 2 februari organiseren we eveneens proeftrainingen op het complex van COV DESTO in Vleuten/Utrecht. De trainingen starten daar om 10:00 uur en duren tot 11:30 uur.

Jouw interesse kun je kenbaar maken door op voorhand een mail te sturen naar info@uvva.nl. Trainers en overige belangstellenden zijn van harte welkom om de trainingen van dichtbij te volgen.

 

 

De Kers

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.