logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Deel 39 – De Kers; proeftrainingen en zomerprogramma

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Blog  / De Kers  / Deel 39 – De Kers; proeftrainingen en zomerprogramma

Deel 39 – De Kers; proeftrainingen en zomerprogramma

Afgelopen week zijn we bij de UVVA weer van start gegaan met het vervolg van ons reguliere trainingsprogramma. Zowel in Arnhem, Culemborg en Utrecht hebben de meiden zich weer van hun beste kant laten zien. Je kon duidelijk merken dat ook zij er weer enorm veel zin in hebben. Bijkomend voordeel is dat de zomerse weersomstandigheden voor extra energie zorgen. Voetballen in de mooiste maanden van het jaar. Mij kan het niet warm genoeg zijn, al begrijp ik heel goed dat dit voor iedereen anders kan zijn. Hoe dan ook, de bal rolt weer en daar hebben we lang genoeg op moeten wachten. Toch blijven we waakzaam, want nog steeds staan gezondheid en veiligheid voorop…

Dit seizoen zijn we van start gegaan met de proeftrainingen volgens een gereguleerd proces. Boven verwachting hebben we (veel) meer aanmeldingen ontvangen dan we ooit hadden durven dromen. Zo ontzettend veel meiden voor wie zelfs de reisafstand geen probleem is. Dit zegt mij al genoeg over de drive die de meiden hebben om (nog) beter te worden. Inmiddels liggen er weer een aantal aanmeldingen op mijn “digitale bureau”. We blikken alvast vooruit naar het nieuwe seizoen en daarom gaan we binnenkort de 3de editie UVVA Proeftrainingen organiseren. De speelsters die zich inmiddels hebben aangemeld kunnen dan ook binnenkort de uitnodiging tegemoet zien.

De UVVA proeftrainingen vinden plaats in week 6 en 7 van het trainingsblok. Indien je belangstelling hebt om hieraan deel te nemen, dan zien we graag jouw aanmelding tegemoet. Sinds jaar en dag hebben we ook een specifiek programma voor de keepsters. Het inschrijfformulier kun je vinden op www.uvva.nl. Hierop kun je aangeven op welke locatie je kennis wilt maken met de UVVA; Utrecht, Arnhem of Culemborg. Na jouw aanmelding ontvang je van ons de bevestiging.

Met jouw aanmelding gaan wij ervan uit dat je de intentie hebt om je aan te melden voor het reguliere trainingsprogramma van de UVVA voor het seizoen 2020 – 2021. Je hebt dan de keuze uit deelname per trainingsblok (9 trainingen) en deelname gedurende het gehele seizoen (27 trainingen).

De vastgestelde dagen voor de UVVA Proeftrainingen hebben wij hieronder per locatie vermeld:

Arnhem/Elden VV Eldenia 
Woensdag 27 mei
Woensdag 3 juni

Culemborg CVV Vriendenschaar
Vrijdag 5 juni
Vrijdag 12 juni

Utrecht/Vleuten COV DESTO
Zondag 14 juni
Zondag 21 juni

Aangezien ons geduld de afgelopen periode flink op de proef is gesteld kunnen we nog nauwelijks stilzitten. De verwachting is dat veel gezinnen vakantie in eigen land gaan “vieren”. Voor wie heeft besloten om thuis te blijven zijn we druk bezig om het UVVA zomerprogramma op te zetten, net als de afgelopen 2 zomervakanties. Ten opzichte van voorgaande jaren kunnen we het nu groter aanpakken, aangezien meerdere UVVA trainers hebben aangegeven beschikbaar te zijn. Ook zij gaan nergens, want het liefst staan ze 24/7 op het veld. Gevoelsmatig willen ze de wrange smaak van de afgelopen periode wegspoelen door de komende periode zo veel – en zo lang – mogelijk op het veld te staan.

Overigens; deelname aan de UVVA Proeftrainingen is kosteloos;)

 

De Kers

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.