logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Deel 49 – De Kers; Zomertrainingen in volle gang

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Blog  / De Kers  / Deel 49 – De Kers; Zomertrainingen in volle gang

Deel 49 – De Kers; Zomertrainingen in volle gang

Afgelopen zondag zijn we bij de UVVA gestart met de Zomertrainingen 2020. Net als in Utrecht worden er op meerdere plekken in de Nederland  initiatieven ontplooid om de zomerperiode op een actieve manier door te brengen. Dit hoeft niet altijd onder het mom van “hoe sneller, hoe beter” te zijn, maar dat kan ook door middel van actieve rust, zoals een X-aantal kilometertjes wandelen.

Dat ligt me wel, want het staat me bij dat speelsters je zo nu en dan uitdagen om mee te rennen. Ik verschuil me dan achter het excuus dat ik dát mijn hele leven al heb gedaan, en dus zijn zij nu aan de beurt. Maak ik me daar dan even makkelijk van af, ook al ben ik het roerig met mezelf eens.  Aangezien bijna iedereen snakt naar het oude normale in plaats van het nieuwe is dit ook te merken aan de vakantieplannen van veel gezinnen. Natuurlijk heb ik er rekening mee gehouden dat het lang niet zo een volle bak zou zijn als dat we doorgaans het seizoen gewend zijn.

Het is ook geen ramp, want het heeft ook zo z’n charmes. Minder meiden betekent per definitie niet dat er dan ook sprake is van minder plezier. Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het trainingsaanbod voldoende uitdaging biedt om er 90 minuten tegenaan te gaan. Afgelopen zondag was dus zo een dag van voetbal, sfeer en lekker weer. Ondanks het dagelijks voetbalaanbod blijft de zondag verreweg het populairst. Vermoedelijk zit deze dag genesteld in het DNA van de UVVA-speelsters, want het is wel dé dag van de week waarop ze gewend zijn om bij ons te trainen.

Voor een aantal meiden heeft de omslag naar een andere dag inmiddels plaatsgevonden. De dinsdag en de donderdag zijn erbij gekomen voor de selectie en laten we vooral de competitiewedstrijden niet vergeten die op de zaterdag worden afgewerkt. Ondanks dat de selectiespeelsters een “eigen” trainingsprogramma voor tijdens de vakantie hebben meegekregen, blijft een aantal van hen de komende weken steevast meetrainen. Geen twijfel mogelijk dat de meiden Mega-fit op de eerste training na hun vakantie zullen verschijnen.

Aankomende zondag staan we er weer en gezien het aantal aanmeldingen is de verwachting dat we weer samen kunnen zorgen voor een sfeervolle training. Voor de laatste zondag in augustus (30) staat er een proeftraining op het programma. Speelsters die nog niet bekend zijn met de UVVA kunnen zich voor deze dag aanmelden via info@uvva.nl. 2 weken later start nl. het UVVA-seizoen 2020-2021. Dan zal de Kick-Off 20-21 plaatsvinden en mogen we hopelijk weer iedereen in het paviljoen en langs het veld begroeten.

Aanmelden voor de UVVA Zomertrainingen 2020 en/of de UVVA Proeftrainingen? Stuur een mail naar info@uvva.nl en we laten je weten wat de mogelijkheden zijn!

 

De Kers

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.